Dobrodošli!
Dinara, labirint povezanosti, 2010
27. 07. 2010.

Ivančica nam javlja: "Napravila sam ga na malenoj livadi pokraj planinskog doma Brezovac na Dinari, na visini od 1050 metara, dana 20.6.2010. Kad sam ga počela graditi osjećala sam neki čudan nemir. Tijekom gradnje više puta je dotrčao do mene veliki mladi pas i skakao na mene sa svih strana htijući se igrati (ovaj labirint govori o igri i radosti).

Dodaj komentar (2 Komentar/a)
Opširnije...
 
Fužine - dovršen grad labirinata!
17. 07. 2010.
Izgradnjom posljednja dva labirinta - labirinta mudrosti i labirinta povezanosti - Biserka i njene pomagačice i pomagači uspjeli su izgraditi svih devet labirinata na jednom mjestu! Ovo je prvi grad labirinata u Hrvatskoj i svijetu izgrađen nakon onog izvornog u Centru za neokulturu u Badličanou! Čestitamo na uspjehu i neka ovaj jednostavni, šumski grad labirinata bude nadahnuće svim graditeljima i šetačima kroz labiriinte!Dodaj komentar (7 Komentar/a)
Opširnije...
 
Šumski labirint povezanosti (2010)
28. 06. 2010.
Ivančica i Željka izgradile su još jedan šumski labirint! Ivančica piše: "Željka i ja otvorile smo šumski labirint povezanosti 9.6.2010. Sama gradnja ovoga labirinta nam je bila prilično zahtjevna. Nailazile smo na sve neke grbave grane:-) i podosta trebale prokrčiti teren (je li nam to bio znak da u komunikacijskim kanalima zna biti podosta prepreka i teškoća i kako ih trebamo naučiti savladati da bi nam komunikacija bila lagana i s radošću?!)...

Dodaj komentar (8 Komentar/a)
Opširnije...
 
Fužine, labrint moći, šuma (2010)
05. 06. 2010.
Biserka piše: "Gradila sam ga dvije nedjelje, 9. i 16. svibnja. Nalazi se vrlo blizu labirinta energije, na mjestu gdje šuma prelazi u bjelogoričnu. Veći dio labirinta je na malom proplanku, tako da je uglavnom obasjan suncem. Izgradila sam ga jer ga je moja djevojčica jako, jako željela. Nekoliko puta mi je ponovila da želi “jabijint sunca” i da će sama hodati kroz njega. Tako je i bilo, 3 puta za redom, a mene je tjerala van, pa sam na kraju i ostala sjediti ispred. Inače, sviđaju joj se labirinti, a najviše ovi u boji na stranicama nebeskih labirinata."

Dodaj komentar (2 Komentar/a)
Opširnije...
 
Šumski labirint slobode (2010)
28. 05. 2010.
Napravile smo moćno mjesto, Željka i ja. Fantastično je. U središtu je labirint ljubavi i stvaralaštva, a uokolo njega su labirint osjećaja, labirint preobrazbe i labirint slobode. Labirint slobode smo zadnji napravile. Započele smo ga 7.5.2010., a otvorile ga 9.5. Ah, to otvorenje je bilo čudesno. Naizmjence smo čitale ritualni tekst ispred labirinta i nakon toga smo odlučile zajednički ući svaka u svoj ulaz. Uzela sam bubnjić i zapitala se kako ću svirati i pjevati labirintu slobode. Željka mi kaže pjevaj što ti dođe i tako je i bilo. Bubnjala sam i pjevala svoju pjesmu slobode u šumi, u labirintu i negdje na pola puta kroz labirint desilo se nešto nevjerojatno.
Dodaj komentar (3 Komentar/a)
Opširnije...
 
Zadovoljstvo, zabava... a možda i nešto više...
19. 05. 2010.
Željka je nedavno dočekala jednu sasvim posebnu skupinu gostiju u gradu labirinata, pa piše: "Korak po korak, brojni su koraci hodali našim Gradom labirinata. Danas je Grad u svojim labirintima dočekao vesele članove Udruge za pomoć osobama sa mentalnom retardacijom iz Čakovca. Prognostičari su najavili oblačno i kišno poslijepodne, no njih tridesetak nam je uz svoje osmijehe donijelo i sunce, pa smo im mogli predstaviti labirinte u punom sjaju. Nakon kratke prezentacije o labirintima i zajedničkog fotografiranja, razmilili su se po labirintima.

Dodaj komentar (0 Komentar/a)
Opširnije...
 
Šumski labirint osjećaja i labirint preobrazbe (2010)
11. 05. 2010.
Ivančica i Željka stvaraju svoj šumski "gradić" labirinata. Ovaj put su nastala još dva labirinta: labirint osjećaja i labirint preobrazbe, Ivančica piše: "Mjesečev labirint ili labirint osjećaja sam napravila sama u nekoliko dana. Ulaz je nasuprot labirintu ljubavi i stvaralaštva. I smjestio se na sam rub našeg šumskog brežuljka. Ima jedno veliko staro stablo, a on je malen alternativni, a opet djeluje široko, jer prostor uokolo njega je prostran, a kad ste u središtu pogled seže daleko kroz šumu i livade. Dodaj komentar (2 Komentar/a)
Opširnije...
 
Dva istodobno! Fužine-Zagreb (2010)
11. 05. 2010.

Na svjetski dan labirinata, 01.05.2010. u Hrvatskoj su svjetlo dana ugledala još dva labirinta života i smrti. Zanimljivo je da su otvoreni istodobno, uz uživo vezu svih sudionika preko mobitela! U Fužinama graditeljice su bile Savanah, Dijana i Biserka, a u Zagrebu Zvonimir! Pod opširnije pročitajte njihove priče i pogledajte nekoliko fotografija novih labirinata.

Dodaj komentar (3 Komentar/a)
Opširnije...
 
Šumski labirint ljubavi i stvaralaštva (2010)
24. 04. 2010.
Ivančica nastavlja s gradnjom labirinata. Ovo je njezin prvi u 2010! Evo što nam piše: "Imala sam namjeru izgraditi još jedan labirint kao dar Proljeću – za proslavu njegova dolaska. Posjećujući moj šumski labirint energije sa mnom je bila još jedna ljubiteljica labirinata Željka koja je izrazila želju također ga graditi te zaželjela da to bude labirint ljubavi i stvaralaštva. Neka bude - složila sam se. Odmah smo pošle u potragu za mjestom i ono nas je pronašlo:-).U samom njegovom središtu iznenadio nas je panj koji podsjeća na lice u obliku srca. Dodaj komentar (4 Komentar/a)
Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 1 - 14 od 63
Copyright © Nebeskilabirinti.org